Sensitiviteit 2018-06-27T07:48:44+00:00

Mijn intentie is om jou te laten ervaren dat jouw sensitiviteit jouw KRACHT is.
Mijn sessies zijn erop gericht om het weer te laten stromen in je leven met als resultaat meer vrijheid, vreugde, energie, focus en liefde.

Je kunt bij me terecht met stukken als:

“Ik ben constant overprikkeld, wat kan ik doen?”

“Ik wil meer in mijn lichaam zijn in plaats van in mijn gedachten”

“Ik wil meer ontspanning ervaren”

“Ik wil meer vreugde en energie voelen”

“Ik ben veel moe”

“Ik wil een andere richting op in mijn leven”

“Ik heb lichamelijke klachten”

“Ik wil mijn vrouwelijke energie meer voelen”

“Jolijn is oprecht geïnteresseerd en na de sessie was ik helemaal rustig. Deze fijne ervaring heeft me een stukje dichter bij mezelf gebracht.”

MIRTHE

Als je (hoog)sensitief bent sta je meer open voor prikkels en energieën van mensen en omgevingen. Dit kan leiden tot moeheid, geprikkeldheid, een gevoel van overweldigd of geblokkeerd zijn of somberheid. Soms heb je misschien het gevoel dat je het allemaal even niet meer weet. Als Sensitiviteitscoach begeleid ik je om volledig in jouw licht en kracht te gaan staan. Door middel van reiki, massage & intuïtieve coaching help ik je om oude patronen los te laten en toe te bewegen naar vrijheid. Veel van mijn klanten ervaren na mijn sessies meer rust, helderheid, inspiratie en energie.

De Sensitiviteits Sessies vinden plaats bij mij thuis of in mijn massagestudio (op woensdagmiddag). Ik kan ook naar jou komen als je in Amsterdam of omstreken woont en je het fijn vindt om het in je eigen omgeving te doen.

Ik heb het als een erg mooie behandeling ervaren, en ik ben blij dat ik me daarvoor heb opengesteld! Bedankt voor de veilige en rustige omgeving die je hebt gecreëerd!

M.G.

Essentiële Olie

Tijdens de sessie maak ik gebruik van essentiële oliën. Deze oliën hebben heerlijke geuren die je helpen te ontspannen en meer energie laten ervaren. Iedere olie heeft zijn eigen toepassingen. Zo is deep blue heel fijn voor totale ontspanning van je spieren en helpt frankincense je weer helemaal in je lichaam te komen. Elke olie heeft ook zijn eigen emotionele thema. Oregano helpt bij het loslaten van patronen, ylang ylang brengt vreugde en bergamot bij helpt bij totale zelfacceptatie.

Aan het begin van de sessie kijken we welk thema op dat moment bij jou past is en daar kiezen we dan een of meerdere oliën bij uit. Je krijgt ook een sample mee naar huis en informatie over hoe je zelf met oliën aan de slag kunt gaan.

Prijzen 2018:

1 losse sessie €80 ex btw
5-rittenkaart €350 ex btw
Sessie + sensiviteitsvoedingsplan €150 ex btw

Je kunt mijn sessies aftrekken van de belasting als je een eigen bedrijf hebt.