Plantaardig eten & natuurlijk leven 2018-06-29T21:37:25+00:00

“Be kind to every kind”

Heb jij interesse in plantaardige voeding, maar wil je het wel simpel houden en genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen? Op deze pagina inspireer ik je met lekkere & voedende recepten die vaak in een half uurtje op tafel staan.

Waarom plantaardig? Dieren zijn intelligente wezens die net zoals jij en ik willen leven en samen willen zijn met hun soortgenoten. Verder heeft het milieu het ook zwaar te voortduren en speelt de vee- & melkindustrie daar een grote rol in. Door plantaardige voeding help je jezelf, de dieren én het milieu.

Ik word er zelf ook heel blij van om jou te inspireren met lekker, plantaardig eten. Tempeh saté met pindasaus, notenyoghurt, mayonaise van kikkererwtensap, sappige burgers, een pasta met kaassmaak: de mogelijkheden zijn eindeloos. Verandering vraagt altijd inzet, maar je zult zien hoe snel je gewend raakt aan het koken met andere ingrediënten.

PS. mijn vriend Sjoerd heeft ook een blog van mijn vriend Sjoerd: www.samgreens.com. Hij is gespecialiseerd in vleesvervangers en maakt daar de heerlijkste dingen mee, onder andere voor op de BBQ. Het is een mooie aanvulling op de recepten die ik maak.

Blog

In mei 2011 ben ik begonnen met het delen van plantaardige recepten op mijn blog Vegadutchie.nl. Op mijn blog vind je honderden recept, waaronder de vegan pindakaas & chocoladetaart, linzensalades, curry’s en ontbijtreceptjes. Ik weet zeker dat er iets lekkers voor jou tussenzit! Laat je me weten of je het lekker vond?

Recente posts:

3-DAAGSE JUICE CLEANSE

april 10th, 2018|0 Comments

Een 3-daagse juice cleanse waarbij je alleen sapjes drinkt. Het is superpopulair, maar of het écht iets met je gezondheid doet daar zijn de meningen over verdeeld. Ik had het gevoel dat mijn lichaam het [...]

Hallo wereld.

april 10th, 2018|1 Comment

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

User Interface Counts

december 7th, 2017|0 Comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris quis orci quis metus euismod vulputate vitae vitae nunc. Aliquam erat volutpat. Mauris in eros dapibus, pellentesque justo sed, posuere urna. Etiam risus justo, porttitor ac [...]

Boeken

Na jaren bloggen wilde ik graag een boek vol met vegan recepten. Ik schreef alles op wat er in moest staan en 1,5 jaar later verscheen Vegan Verleiding. Ik ben apetrots op dit boek en vooral om het compliment wat ik het meeste krijg: ‘uit dit kookboek kook ik écht’. In januari 2018 kwam mijn tweede boek Vegan Smaaksouvenirs uit, geschreven met mijn lief Sjoerd Schotten.

Vegan Verleiding

In mijn eerste kookboek Vegan Verleiding inspireer ik je met simpele plantaardige basisrecepten. Denk aan simpele pannenkoeken, brownies van zoete aardappel, gierstnasi, een pindakaas & bosbessen smoothie of een pasta met smeuïge avocadosaus. Het grootste compliment dat ik al van veel mensen heb gehad over dit boek is dat ze de recepten daadwerkelijk maken, omdat de recepten simpel & lekker zijn.

BESTEL DIRECT
Pelgrum en Schotten, Vegan smaakSouvenirs-300px

Vegan Smaaksouvenirs

Sjoerd en ik droomden er al een tijd over om samen een boek te schrijven. Toen de uitgever ons vroeg sprongen we dan ook een gat in de lucht. In Vegan Smaaksouvenirs vind je 75 plantaardige recepten die geïnspireerd zijn op de reizen die we samen en afzonderlijk hebben gemaakt. Bij elk recept hebben we een verhaaltje geschreven. Wat voor soort recepten vind je in ons boek? Denk aan Vietnamese bahn mi, Surinaamse roti, Japanse ramen noedelsoep, een Sri Lankaanse currytafel, een Franse appeltaart of een Amerikaanse burger. Eet je mee?

BESTEL DIRECT

Online programma’s

Heb jij behoefte aan meer energie, minder zoete trek, strakker in je vel en nieuwe inspiratie om de keuken in te duiken? Mijn programma’s staan boordevol informatie, kleurrijke foto’s en simpele recepten waardoor jij met plezier aan je gezondheid gaat werken. Ik krijg zelfs vaak mails waarin mensen aangeven nog even door te gaan met het programma omdat het zo goed bevalt.

In deze E-Books stop ik al mijn liefde en aandacht. Als je besluit te beginnen dan ontvang je direct een E-Book in je email vol met informatie, recepten, boodschappenlijsten en foto’s. Begin vandaag nog & vul je leven nieuwe receptinspiratie en gezondheid.

BEZOEK DE SHOP

Ik heb de lente detox 2018 gevolgd en ben heel enthousiast! De recepten zijn makkelijk te bereiden en zijn allemaal lekker.

SANNE