Jolijn 2018-06-26T11:08:56+00:00

Hi!

Ik ben Jolijn, ik woon in de leukste stad van de wereld -Amsterdam- en ik zie het leven als een groot avontuur. Ik ben Holistisch Health Coach, spreekster, schrijfster van 2 vegan kookboeken, reiki-healer, fotograaf, essentiële olie-heks en de oprichtster van Vegadutchie.nl.

Wat ik het allérleukste vind is jou weer met je eigen natuur te laten verbinden waardoor je volop kunt gaan stralen! Ik merk dat veel vrouwen om mij heen steeds gevoeliger worden en meer vanuit hun hart te willen gaan leven. Ik wil jou graag laten zien dat jouw sensitiviteit je grootste KRACHT is en dat je als je vanuit je hart gaat leven je het leven anders gaat ervaren. Rijker, vrijer, energieker, mooier, liefdevoller, gezonder en avontuurlijker.

Ik ben al heel lang met gezonde & plantaardige voeding bezig, maar sinds mijn burn-out in 2014 ontdekte ik dat gezond eten niet voor alles de oplossing is. Álles wat je tot je neemt is namelijk voeding. Relaties, gesprekken, gedachten, sport, beauty-producten, plekken waar je bent én het eten dat je in je mond stopt. Klaar om zelf te bepalen wat je wél en niet binnenlaat? Dan ben je hier op de juiste plek.

Ik geloof dat de natuur jou weer kan verbinden met je diepste zelf. De natuur laat zien hoe je tegelijkertijd KRACHTIG én RUSTIG kunt zijn. Daarom werk ik ook met essentiële oliën. De oliën kunnen je ondersteunen om volop in je kracht te staan, juist als je een druk leven hebt of in de stad woont. Ik noem de oliën altijd mijn natuurlijke medicijnkastje en ik geloof zo in deze oliën dat ik zeker weet dat ze jou ook kunnen helpen.

Ben je klaar om de stralendste versie van jezelf te worden? Kijk hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Wat ik doe:

Sensitiviteit Sessies

Voel jij ergens jouw potentie, maar word je nog vaak overspoeld door onrust, vermoeidheid en te veel prikkels? Ik help je heel graag in een Sensitiviteits Sessie. Ik luister naar je, inspireer je met het maken van intenties en samen bepalen we wat de beste manier is om jou weer te laten stralen. Ik ben opgeleid als Holistic Health Coach en Reiki Healer en help je graag meer rust, liefde en kracht te ervaren.

MEER INFORMATIE

Plantaardige voeding

Zin om wat vaker de keuken in te duiken om gezonde & lekkere maaltjes op tafel te zetten, maar geen zin om úren te koken? In mijn boeken Vegan Verleiding en Vegan Smaaksouvenirs & in mijn online programma’s reik ik je simpele recepten aan. Wat denk je van een gierstnasi met pindasaus, Zoete Aardappel Brownies, Vegan Redang of een Choco-Bananenbrood? ♡

MEER INFORMATIE

Oliën

Meer behoefte aan rust, focus en gezondheid? Essentiële oliën zijn een kadootje van de natuur aan jou. Ze ondersteunen je dieper te slapen, creëren rust in je lichaam & mind, laten je dieper ademhalen en zijn een wonder voor je huid. Probeer bijvoorbeeld de peppermint voor een energieboost, rozemarijn voor meer focus of wild orange voor een special twist in je smoothie of overnight oats.

MEER INFORMATIE

Jolijn is een bijzonder, leuk en lief mens en laat zien dat de natuur prachtig is.

CATHERINA