Team Love 2018-05-23T16:42:40+00:00

Heb jij ooit gedroomd van:

Financiële vrijheid?

Werk waarmee je daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld?

Je eigen bedrijf, maar toch ook de connectie met andere mensen

De hele dag snuffelen aan de állerlekkerste geuren?

Zo ja, dan zit je hier op de juiste pagina. Werken met de oliën van doTERRA is voor mij een droombaan. Elke dag heb ik contact met mensen die net als mij interesse hebben in leven op een natuurlijke manier. Ik kan werken waar en wanneer ik wil en ik kan ook goed geld verdienen.

doTERRA

doTERRA is voor mij niet zomaar een bedrijf. Het is een bedrijf dat onderneemt vanuit passie en liefde. Een bedrijf dat veel teruggeeft aan mensen die het écht nodig hebben. Ik heb speciaal een pagina gewijd aan doTERRA als bedrijf. Klik op de button voor informatie:

MEER INFORMATIE

Jij past helemaal binnen mijn team als:

Je gelooft dat er meer in het leven is dan je nu ervaart

Je oneindig enthousiast bent over natuurlijke gezondheid & genezing

Je wilt werken met een mooi team dat altijd voor je klaarstaat

Je bereid bent aan jezelf te werken en een groeimentaliteit hebt

Je verantwoordelijk en zelfstandig bent. Je weet van aanpakken

Je klaar bent om je dromen te verwezenlijken door doelen te stellen en er stap voor stap, maar consistent naartoe te werken

Je wilt shinen!

Hoe verder?

Dacht jij tijdens het lezen “Yes, dit ben ik!”
Vul het formulier hieronder in, dan drinken we samen een koffietje (of theetje).
Ik vertel je dan alles over het ondernemen met essentiële oliën.

Heb jij interesse om te ondernemen met essentiële oliën?

Ik vertel je er graag over!